lingam massage københavn tantra massage københavn

Søger du et seriøst tantrainstitut med etik og professionalisme i højsædet? Her kan du få tantramassage, parterapi, vaginal terapi og meget mere! I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde. Jeg valgte at besøge Tantra Templet hvor de giver massage til både mænd og kvinder. Der gives ikke lingam massage (penis massage) til mænd, hvorimod kvinder kan få Yoni massage (indvendig massage) hvis de har lyst til det. Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller en kvinde, og som mand..

Erotik knep mig

Hvor går mine personlige grænser, og kan jeg sige til og fra i forhold til dem? I Odense finder du os på Skibhusvej 94, 2. Vi gør opmærksom på at selvom der er mange gavnlige og helbredende effekter af en tantramassage indenfor alle livets områder, så kan en tantramassage ikke erstatte en lægelig behandling, og hvis du har fysiske eller psykiske problemer anbefaler vi på det kraftigste at du søger læge, og følger lægens anvisninger. Konceptet er blevet særligt populært blandt par, som ønsker at gøre noget godt for deres parforhold og ikke mindst deres seksuelle lyst. Søger du et seriøst tantrainstitut med etik og professionalisme i højsædet? Så har du fundet det helt rigtige sted! Vil du forkæle dig selv eller din udkårne kvinde med en nyttig gave, kan du købe et gavekort til tantra massage for kvinder.

lingam massage københavn tantra massage københavn

salutebenessere.info er den ultimative informationsside om Tantra massage. Læs alt om Tantra massage til både mænd og kvinder. Læs mere! Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem , men Templet er åbent for massage fra. København NV. I går, kr. Massage, Tantra massage, Tantra for You, OPENING HOURS ARE EXTENDED TO = DKK ,- I offer you a tao-tantric massage. I will give you a full body massage filled with sensual and sexual energy in a nice atmosphere. I invite you to my apartment, where I have a special...


Under sessionen kan du være stille og putte, eller bare lade tankerne flyde og ordene strømme. Af hjertet tak for en virkelig dejlig og fantastisk oplevelse. Udefra ser Tantra Templet ikke ud af så meget, men kan skal bestemt ikke lade sig snyde, for så snart man kommer indenfor er omgivelserne fantastiske smukke, og alle rum er specielt indrettet efter bdsm danmark cougar dating app temaer. Få nyheder fra TantraZone. Yoni og lingam massage er med i min massage. Hos os kan du alene eller sammen med din partner lære om tantra og få tantramassage og tantrabehandlinger som ren velvære eller med et terapeutisk sigte. Intet skam, kun nydelse. Tantra massage for kvinder kan blive udført af en mandlig eller kvindelig massør — afhængig af kvindens ønske. Derfor har jeg sat mig lidt ind i det, og her er, hvad jeg anbefaler. Massagen er for den mere erfarne eller hvis du allerede nu vil have berørt alle din sanser, har mere tid til dig selv og ønsker den massage der vækker energierne bedst. Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Du skal også have stor ros for din dejlige, varme, ærlige og empatiske personlighed. Man kan ikke undgå at have sommerfugle i maven, når du ved, at du lige om lidt vil møde en næsten nøgen kvinde, som indenfor de næste par timer vil komme meget tæt på dig og din krop. Booking To book a massage call or send us an email at  info tantra-temple. Velkommen til House Of Heaven Her hos mig vil du opleve den totale luksusforkælelse for krop og sind, i en behagelig atmosfære, med stille og rolig musik og levende lys,så man har de bedste muligheder for at slappe af ved behandlingerne.Kolding sex sex med konen


Kommer du med bus nr. Det er selvfølgelig muligt at få tantra massage året rundt, men der er nogle årstider, hvor efterspørgslen er højere end andre. Massagen tager 1,  timer incl bad før og efter massagen.